TUINDIENST

Poorten, Schuren, Schuttingen

Poorten zijn de ingangen tot uw tuin of erf en bieden niet alleen toegang tot uw eigendom, maar kunnen ook worden gebruikt om de tuin of het erf op een stijlvolle manier te af te scheiden van de buitenwereld. Er zijn verschillende soorten poorten beschikbaar, van houten poorten tot ijzeren poorten en poorten op maat.

Schuren zijn praktische gebouwen die worden gebruikt voor opslag en als werkruimte. Ze kunnen worden gebouwd van verschillende materialen, zoals hout, staal of beton, en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en stijlen. Met een schuur kunt u uw tuin of erf opgeruimd houden door tuingereedschap, meubels en andere items op te bergen.

Schuttingen zijn (houten) hekken die worden gebruikt om de tuin of het erf af te bakenen en te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, composiet, metaal en kunststof, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Met een schutting kunt u de privacy en de veiligheid van uw tuin of erf verbeteren.

Wij leveren verschillende totaal en los diensten van erfafscheidingen op een stijlvolle, functionele en kwalitatieve manier.