TUINDIENST

Snoeien, Groenwerk, Heggen

Snoeien helpt bij het beheersen van de groei van bomen, struiken en heesters en zorgt ervoor dat ze gezond blijven. Door regelmatig te snoeien wordt de vorm en de groei van de planten beïnvloed, waardoor ze er aantrekkelijker uitzien. Bovendien vermindert snoeien het risico op ziektes en plagen en verbetert het de bloei van sommige planten.

Groenwerk omvat het verzorgen en verbeteren van het groen in uw tuin, zoals het planten van nieuwe bomen en heesters, het aanleggen van borders en het onderhouden van gazons. Het resultaat is een tuin vol met kleur, textuur en groei, die de natuur in uw achtertuin weerspiegelt.

Heggen zijn perfect om de tuin of het erf af te bakenen en privacy te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en kunnen worden geknipt en gevormd om een specifieke look te creëren. Heggen kunnen worden geplant om een natuurlijke en verzorgde afscheiding te creëren tussen uw tuin en de buitenwereld.

Door regelmatig te snoeien, groenwerk uit te voeren en heggen te verzorgen, kunt u ervoor zorgen dat uw tuin gezond, groen en verzorgd blijft, en uw thuis een aangename en rustgevende omgeving wordt. We ruimen alle groenafval voor uw op, nemen het mee & storten het weg zodat het biologisch gerecycled kan worden tot compost.